Tantra Massage

Tantra Massage Groningen Haren

In mijn praktijk masseer ik alleen vrouwen daar ik een bijdrage wil leveren aan het helen van vrouwen in een veilig bedding en in liefdevol contact.

De Kashmirische Tantra Massage neemt voor mij een bijzondere plaats in en vormt de basis van mijn massages, daarbij gebruik ik ook andere massagevormen. Als masseur ga ik niet doelgericht aan het werk maar maak ik vooral contact met de ander. Vanuit dat contact ontvouwt zich de aanraking wat vooral een uitnodiging is om in je lijf te komen en je levensenergie te voelen stromen. De levensenergie of seksuele energie die vaak op een laag pitje staat omdat we zo in ons hoofd bezig zijn.

Massage is voor mij een natuurlijke manier van contact. De Tantra Massage nodigt uit om te zijn in het contact zonder doel en zonder doen. Er is contact en in het contact ontstaat de beweging. De stroom van de beweging ontstaat in het moment en nodigt uit tot overgave en voelen.

Een Tantra Massage duurt minimaal 2 uur en maximaal 4 uur en kan veel los maken wat onderdrukt of geblokkeerd is. Alle emoties zijn welkom. Deze te omarmen en ermee te zijn terwijl je in een liefdevolle bedding bent is een prachtige kans op heling. Je levensenergie wordt in de massage verspreid over het hele lichaam en heeft een helende werking (er is dus geen seksuele uitwisseling tussen gever en ontvanger). De stromende seksuele energie heelt  juist omdat ze in het lichaam blijft. De tantramassage van twee uur kost € 120,=.