Over

tantra workshop gerd van helden

Shahid
We zijn liefde!

Als levensgenieter, natuurliefhebber en nieuwsgierig, open mens leef ik steeds meer vanuit mijn hart. Op mijn zoektocht naar waarachtige verbinding en vrijheid ben ik uiteindelijk in 2008 thuisgekomen bij Tantra.

Tantra heeft me enorm geholpen om te gaan voelen wat klopt en daarin is het werkelijk omarmen van het leven essentieel. Dat betekent dus ook mijn seksualiteit die mijn levensenergie is. Daar bewustzijn, openheid en eerlijkheid in hebben is voor mij de basis voor een leven in alle volheid. Daarom is tantra voor mij de weg van leven in vrijheid en zijn in het moment. Dat gaat dan vooral over trouw zijn aan mijzelf, staan als man, verantwoordelijkheid nemen, dienend zijn aan het heilig vrouwelijke in mezelf en in de wereld  en leven vanuit mijn hart. Alles mag er zijn en om ik leer steeds beter daarin bij mezelf te blijven zodat er rust, vertrouwen, veiligheid en balans ontstaat. In mijn praktijk probeer ik dat over te brengen.

Na vele workshops, een jaartraining, massage opleidingen en de nodige levenservaring in 2016 begonnen met mijn praktijk. Being of Love Groningen. Allemaal zijn we immers wezens van liefde.

Ik voel me bevoorrecht om in liefdevol contact mijn passie voor het leven te kunnen delen en nodig je dan ook graag uit.

Gerd van Helden Tantra praktijk Being of Love Groningen

In een mooie veilige warme ruimte nodig ik je uit om (weer) contact te maken met jou levensenergie zodat je geraakt kan worden door het leven. Mijn werkruimte is in Haren bij Groningen en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto, er is een privé parkeerplaats bij mijn praktijk.

Voel je welkom.
Shahid