Meest gestelde vragen

Hoe gaat het bij een afspraak?

Het eerste contact is per mail of telefoon. Als je eerst een mail stuurt dan maak ik een belafspraak met je als eerste kennismaking en om vragen te kunnen stellen en beantwoorden. Na het gesprek kan er een afspraak gemaakt worden.

De afspraak begint met een je ontvangst en de kennismaking met een kop thee of een glas water. In dit gesprek kijken naar wat er op dat moment in jou beweegt en wat je nu nodig hebt. Op basis daarvan komt de invulling van de sessie tot stand. Dat kan een massage, meditatie en of een gesprek zijn. Voorop staat een veilige bedding, jouw behoefte en daarin bied ik wat nodig is. Na afloop van de sessie drinken we samen nog een kop thee of een glas water, rekenen we af en laat ik je uit.

Hoe gaat een massage?

Als je komt voor een massage of tijdens het gesprek aan het begin van de sessie de wens is een tantrische massage te ontvangen dan stemmen we eerst de grenzen voor de sessie met elkaar af. Dat betekent dat jij aangeeft waar je grenzen liggen qua ontkleden, aanraken en het gebruik van olie. Ikzelf ga nooit helemaal bloot en hou desgewenst de kleding aan waarbij jij je veilig voelt. Deze afspraken blijven ongewijzigd tijdens de sessie met uitzondering van dat wat nodig is om je veiliger te voelen. Dus als je toch meer wilt aantrekken of voelt dat de aanraking minder moet zijn dan passen we dat aan. Nooit verruimen we tijdens de sessie de afgesproken grenzen. Nooit. Dit is essentieel voor een veilige bedding tijdens en na de sessie. In alles is het essentieel te luisteren naar je lichaam, dat liegt nooit.

Is er ook seks mogelijk?

Nee er is nooit seks. In de sessie werk ik wel met je seksuele energie en nodig ik je uit daarin te zijn dat er iets moet. Je mag ontvangen, ontspannen en je eigen levensenergie ervaren. Hierdoor leert je weer contact te maken met je vitaliteit.

Moet ik naakt?

Er moet niets, essentieel is dat jij je kunt ontspannen en in de overgave en het voelen kunt komen. Als dat betekent dat je (deels) gekleed bent dan is dat wat goed is voor jou. In de massage is de uitnodiging om deze volledig naakt te ontvangen. Direct contact met de huid is helend en zorgt voor een dieper contact maar alleen als je daarin kunt ontspannen. Kun je niet ontspannen dan kun je ook niet ontvangen. Dus luister naar wat jij nodig hebt.

Mag mijn partner of vriendin er bij zijn?

Jazeker. Je partner of vriendin is welkom om bij een sessie aanwezig te zijn. Bijvoorbeeld als het bijdraagt aan je gevoel van veiligheid of als je partner wil zien hoe een sessie gaat. Willen jullie leren om elkaar te masseren dan kan daarvoor een aparte sessie afgesproken worden.