Massages

Tantra Massage Groningen Haren

Tantra massage.

In mijn praktijk masseer ik voornamelijk vrouwen. Tantra-massages geef ik uitsluitend aan vrouwen om zo een bijdrage te leveren aan het helen van de vrouwelijke seksualiteit in een veilig bedding met liefdevol contact.

Voorafgaand aan de massage bespreken we het doel van de massage en je grenzen. Ik ben tijdens het masseren deels gekleed en de afspraken die we voorafgaand aan de massage maken veranderen niet tijdens de massage.

De veilige bedding die we daarmee creëren is essentieel voor een ontspannen en helende massage. De massage kan met of zonder kleding ontvangen worden. Ook het gebruik van olie is optioneel.

De Kashmirische Tantra Massage vormt de basis van mijn tantra massages en neemt voor mij een bijzondere plaats in daarbij gebruik ik ook andere massagevormen. Massage is voor mij een natuurlijke manier van contact. Als masseur ga ik niet doelgericht aan het werk maar nodig ik je uit om te ontspannen en ga ik in het contact zonder doel en zonder doen. Er is contact en in dat contact ontstaat de beweging. De beweging ontstaat in het moment en nodigt uit tot overgave en voelen. Vanuit de overgave en het voelen is het de uitnodiging om in je lijf te komen en je levensenergie weer te voelen stromen. De levensenergie of seksuele energie die vaak op een laag pitje staat omdat we meestal de hele dag in ons hoofd zitten.

Een Tantra Massage duurt ongeveer 2 uur en kan veel los maken wat onderdrukt of geblokkeerd is. Alle emoties zijn welkom. Deze te omarmen en ermee te zijn terwijl ik je in een liefdevolle bedding houdt is een prachtige kans op heling. Je levensenergie wordt in de massage verspreid over het hele lichaam en blijft in je lichaam waardoor deze een helende werking heeft. Er is dus nooit sprake van seks en uitwisseling. De tantra massage van ongeveer twee uur kost € 150,=.

Om dieper in overgave te gaan kan een langere sessie goed zijn, zeker als er meer tijd nodig is om volledig te ontspannen en in je lijf te komen. In dat geval is een maximaal 4 uur durende sessie zeer geschikt. Kosten zijn € 275,=.

Na afloop van de massage drinken we samen nog een kop thee of een glas water, kunnen je kort je ervaring delen, rekenen we contant af en laat ik je uit.

Vervolgafspraken bespreek ik nooit direct na een sessie. Het is belangrijk om de ervaring eerst te integreren alvorens een nieuwe afspraak te maken.

Thai Yoga Massage.

De Thaise Yoga Massage is van oorsprong een medische massage die haar bakermat heeft in Chiang Mai, Noord Thailand. Deze massage, ook wel yoga voor luie mensen genaamd is een intensive massage die ontspannend, activerend en helend werkt.

Deze massage geef ik aan mannen en vrouwen. Bij deze massage ben je grotendeels gekleed en/of wordt het lichaam bedekt met doeken tijdens de sessie. Het is vaak een diep grondende ervaring die je helemaal in je lijf brengt, waarbij de fysieke grenzen van je lijf worden verkent in strekkingen en buigingen alsmede je meridianen worden geactiveerd door drukpunt massage.

Voorafgaand aan de massage bespreken we het doel van de massage en je grenzen. Ik ben tijdens het masseren gekleed en de massage wordt met  kleding aan ontvangen. Soms gebruik ik een beetje olie of tijger balsem.

De Thai Yoga Massage is een massage van het hele lichaam met uitzondering van de genitaliën. In de massage masseer ik eerst de voeten en werk vervolgens alle delen van het lichaam systematisch af. Al naar gelang wat we van te voren besproken hebben pas ik de massage aan aan jou wensen en tevens stem ik af op wat ik gewaarwordt tijdens het masseren en neem dat mee in de massage.

Een Thai Yoga Massage duurt ongeveer 2 uur en kan veel los maken wat onderdrukt of geblokkeerd is. Alle emoties zijn welkom. Deze te omarmen en ermee te zijn terwijl ik je in een liefdevolle bedding houdt is een prachtige kans op heling. Je levensenergie wordt in de massage wakker gemaakt en blijft in je lichaam waardoor deze een helende werking heeft. Er is nooit sprake van seks en/of seksuele handelingen. De massage van ongeveer twee uur kost € 150,=.

Om dieper in overgave te gaan kan na de Thai Yoga Massage een Tantra massage sessie ontvangen worden waarbij de levensenergie verder wordt wakker gemaakt en verdeeld over het lichaam. Dit kan goed zijn geleidelijker stapsgewijs in de diepere lagen in je lijf te komen. In dat geval is een aanvullende sessie van maximaal 2 uur durende sessie zeer geschikt. Kosten zijn € 125,=.

Na afloop van de massage drinken we samen nog een kop thee of een glas water, kunnen je kort je ervaring delen, rekenen we contant af en laat ik je uit.

Vervolgafspraken bespreek ik nooit direct na een sessie. Het is belangrijk om de ervaring eerst te integreren alvorens een nieuwe afspraak te maken.