Tantra Massage

Tantra Massage Groningen Haren

De kashmirische Tantra Massage neemt een bijzondere plaats in. Als masseur ga ik niet doelgericht aan het werk maar maak vooral contact met de ander. Vanuit dat contact ontvouwt zich de ‘massage’ wat vooral een uitnodiging is om in je lijf te komen en je levensenergie te voelen stromen. De levensenergie of seksuele energie die vaak op een laag pitje staat omdat we zo in ons hoofd bezig zijn.

Massage is een natuurlijke manier van contact. De kashmirische Tantra Massage nodigt uit om te zijn in het contact zonder doel en zonder doen. Er is contact en in het contact ontstaat de beweging. De stroom van de beweging ontstaat in het moment en nodigt uit tot overgave en voelen.

Een kashmirische Tantra Massage duurt 2 uur en kan naast een heerlijke ontspanning ook de seksuele energie (weer) beter laten stromen. Deze levensenergie wordt in de massage verspreid over het hele lichaam en heeft een helende werking (er is dus geen seksuele uitwisseling tussen gever en ontvanger). De stromende seksuele energie heelt omdat ze juist  in het lichaam blijft. De kashmirische tantramassage duurt 2 uur en kost € 120,-.