Over

tantra workshop gerd van helden

Anand Shahid
Levensgenietende gelukkigzalige liefde!

Tantra is een al meerdere 4000 jaar oude leer die zich onderscheid van andere spirituele wegen door het omarmen van het hele bestaan. Goed, slecht, mooi, lelijk et cetera. Dat is ook seksualiteit, de bron van alle leven, je levensenergie mag er helemaal zijn.

Dat betekent niet dat je daar geen bewustzijn op hebt, in tegendeel. Het is juist daar dat bewustzijn, de openheid en eerlijkheid die basis kunnen leggen voor een leven in alle volheid. Daarom is tantra voor mij de weg naar leven in vrijheid en zijn in het moment omdat alles er mag zijn en je kunt leren om daarin bij jezelf te blijven ontstaat er rust, vertrouwen en balans. In mijn praktijk probeer ik dat over te brengen.

Op mijn zoektocht naar waarachtige verbinding en vrijheid uiteindelijk in 2008 thuisgekomen bij Tantra. Na vele workshops, trainingen en zelfwerkzaamheid in 2016 begonnen met de praktijk. Being of Love Groningen. In mijn werk valt mijn levenspad samen met mijn hart. IK voel me bevoorrecht om in liefde vol contact mijn passie voor het leven te kunnen delen en nodig jou, moedige man of vrouw, dan ook graag uit.

 

Gerd van Helden Tantra praktijk Being of Love GroningenIn een mooie veilige warme ruimte nodig ik je uit om (weer) contact te maken met jou levensenergie zodat je geraakt kan worden door het leven. Mijn werkruimte is in Haren bij Groningen en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto, er is een privé parkeerplaats bij mijn praktijk.

Voel je welkom.
Anand Shahid